مواد لازم برای تهیه کیک در پلوپز
آرد ۱۸۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
کره ۱۲۰ گرم
شیر ۳۶ گرم
نمک ۱پنس
زعفران دم کرده ۱ ق غ خوری
پودر هل ۱ق چ خوری سرخالی
وانیل نوک ق چ خوری
رنده پوست لیموترش ۱ ق چ
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 50 دقیقه
مجموع زمان پخت: 65 دقیقه
طرز تهیه خمیر کیک ساده در پلوپز
تخم مرغ و کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد.
قابلمه داخل پلوپز را کمی چرب کرده و کنار بگذارید.
شیر را هم ۵ دقیقه قبل در دمای محیط قرار دهید.
مواد خشک شامل (آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر هل) را با هم مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم.
کره یا مخلوط روغن و کره را گرم می کنیم تا ذوب شده ولی داغ نشوند.
تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شده و حجمش دو برابر شود.
زعفران حل شده را به مخلوط بالا اضافه کنید.
رنده پوست لیمو را هم در مواد ریخته و با همزن یکی دو دور بزنید.
حالا مخلوط آرد را هم در دو مرحله اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.
شیر و کره و روغن ذوب شده را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.
سریع با لیسک هم بزنید تا به خورد مایه برود.
مرحله پخت کیک در پلوپز
مایه کیک را داخل ظرف پلوپز ریخته و پلوپز را روشن کنید. در پلوپز را بسته و روی برنامه پخت کیک تنظیم کنید.
دکمه شروع را بزنید و اجازه دهید تا کیک حدود ۴۰ دقیقه بپزد.
البته پلوپز به طور خودکار پس از پایان پخت روی عدد ۶ و کوکینگ چشمک می زند.
بلافاصله پلوپز را از پریز بکشید. در آن را باز کرده و قابلمه را بیرون بیاورید.
کمی صبر کنید. وقتی کیک از داغی افتاد، سریع کیک را خارج کرده ، بگذارید خنک شود. سپس سرو کنید.
حدود ۱۰ دقیقه زمان برای سرخ شدن طرف دیگر کیک کافیست.
می توانید طی زمان پخت کیک، درِ پلوپز را دمکنی بگذارید.
:: برچسبها:
طرز تهیه کیک ,
:: بازدید از این مطلب : 153
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0